Telematikk til din bedrift

WEX Telematics gir deg umiddelbar tilgang til data fra kjøretøy og drivstoffkort slik at du enkelt kan holde oversikt over dine kjøretøy og sjåfører i sanntid, uavhengig av bedriftens størrelse.

  • Konkurransedyktig månedsavgift uten skjulte kostnader
  • Fleksible betingelser
  • Kjøretøydata direkte tilknyttet transaksjoner på drivstoffkortet

Flåtetelematikk

WEX Telematics tilbyr en rekke funksjoner som gir deg informasjonen du trenger for å øke produktivitet, redusere driftskostnader og forbedre sjåførenes sikkerhet i din bedrift.

  • Øk produktiviteten med sanntidsoversikt over hvor dine kjøretøy er og hvor de kjører
  • Reduser administrasjons- og driftskostnader
  • Forbedre drivstoffeffektiviteten og reduser slitasje på kjøretøy
  • Forhindre uautorisert bruk av kjøretøy og drivstoffkort.

Lett å bruke og fullpakket med funksjoner

En sømløs app-opplevelse fra enheter til instrumentbord

Sanntidskart

Nøyaktig sporing av kjøretøylokasjon på tvers av Europa − det har aldri vært enklere å sjekke fører- og flåtefremgang.

Reisehistorie

Velg alle mulige kjøretøykombinasjoner og gjennomgå reisene deres i dybden over en hvilken som helst tidsskala.

Førerytelse

Overvåk kjørestiler og kjøreoppførsel med Førerytelse.

Kjøretøyytelse

Mål kjøretøysytelsen din med nøyaktige analyser av drivstoffeffektivitet.

Geo-Plus

Identifiser misbruk av drivstoffkort med vårt unike rapporteringssystem, Geo-Plus.

Personvernmodus

Skru enkelt av sporing eller opprett en tilpasset plan for sporing under arbeidstiden.

Sanntidskart

Nøyaktig sporing av kjøretøylokasjon på tvers av Europa − det har aldri vært enklere å sjekke fører- og flåtefremgang.

Reisehistorie

Velg alle mulige kjøretøykombinasjoner og gjennomgå reisene deres i dybden over en hvilken som helst tidsskala.

Anslått ankomsttid

Denne funksjonen gjør det mulig å se nøyaktige estimater for reisetid til et sted og kan brukes til å tilby kundene dine nøyaktige leveringstider.

Gateutsyn

360 graders panorering av flåtens lokasjon gir ytterligere informasjon om hver reise og endepunktene.

Ring og tekst

Hold kontakten med førerne ved å bruke vår ettklikks funksjon for ringing og teksting.

Traffikkverktøy

Ligg et skritt foran og unngå forsinkelser med vår sanntids traffikkoversikt.

Ditt navn *
Firmanavn *
Telefon *
E-post *
Antall kjøretøy
Kjøretøystype
Ditt navn *
Firmanavn *
Telefon *
E-post *
Beskjed *

Erklæring om informasjonskapsler

Informasjonskapsler

I denne rapporten finner du ()en forklaring på hva informasjonskapsler er, hvilke informasjonskapsler som konfigureres når du besøker det aktuelle nettstedet og hvordan du avviser eller sletter disse informasjonskapslene.

Hva informasjonskapsler er og hvordan vi bruker dem

En informasjonskapsel er en liten fil med bokstaver og tall som lagres på enheten når du besøker et nettsted, og () inneholder informasjon som overføres til datamaskinen din. Denne informasjonen sendes tilbake til nettstedet ved alle senere besøk, eller til et annet nettsted som gjenkjenner den aktuelle informasjonskapselen.

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å skille enheten din fra enhetene til andre besøkende. Dette hjelper oss å gi deg en bedre nettopplevelse, ved for eksempel å huske preferansene dine. Det gir oss også muligheten til å forbedre nettstedet vårt, ved for eksempel å måle antall besøkende () og ved å sørge for at de () enkelt finner det de leter etter.

Vi bruker også informasjonskapsler for andre formål, inkludert:

Vi kommer også til å bruke informasjonskapsler der det er nødvendig for å gi deg en tjeneste du har etterspurt, for eksempel slik at du får tilgang til sikre områder på nettstedet vårt. Enkelte av informasjonskapslene vi bruker er avgjørende for at enkelte deler av nettstedet vårt skal fungere. Det kan hende du må slette og blokkere alle informasjonskapslene fra dette nettstedet, men det kan føre til at deler av nettstedet ikke fungerer som det skal.

Du finner mer informasjon om informasjonskapslene som brukes på Wex Europe Servicesnettsteder og formålene de brukes for i tabellen nedenfor. Alle informasjonskapslene blir ikke nødvendigvis brukt på alle Wex Europe Services nettsteder.

Samtykke til informasjonskapsler

I enkelte land krever loven at du samtykker til at det plasseres informasjonskapsler på datamaskinen din. Når du befinner deg i et av disse landene kan du samtykke til nedlastingen av informasjonskapsler til din enhet på en av to måter (avhengig av nettsiden): Enten ved å huke av for «aksepter informasjonskapler fra denne websiden» og deretter klikke «Bekreft» i den dedikerte informasjonsfanen, eller ved å fortsette bruken av nettsiden etter at du via en informasjonsfane har fått beskjed om at videre bruk innebærer et samtykke til nedlasting. I begge tilfeller kan du ombestemme deg når du måtte ønske det ved å avbryte (se mer informasjon nedenfor).

Velge bort informasjonskapsler

Du kan når som helst slette og blokkere alle informasjonskapsler fra dette nettstedet. Du kan slette informasjonskapsler i de fleste nettlesere, og du skal kunne blokkere informasjonskapsler ved å aktivere funksjonen på nettleseren din som tillater deg å avslå innstillingen av noen eller alle informasjonskapsler. Hvis du lurer på hvordan du gjør dette, kan du se ”Hjelp”-skjermen i nettleseren din eller datamaskinens brukerhåndbok.

Dersom du ønsker å finne ut mer om informasjonskapsler, samt hvordan administrere instillingene for informasjonskapsler kan du besøke www.allaboutcookies.org.

Informasjonskapsler som brukes på Wex Europe Services nettsider.

Navn på informasjonskapsel Nødvendighet Funksjonalitet Utløpstid
Cookie Funksjonalitet Husker brukerens preferanser for bruk av (?)informasjonskapsler Varer i 2 år
Locale Funksjonalitet Husker brukerens preferanser i forhold til nasjonal innstilling Varer i en måned
__utma Ytelse Gir oss anledning til å få rede på både antall besøkende til våre nettsider og besøkets hyppighet Varer i to år
__utmb Ytelse Registrerer når en nettside lukkes og benyttes i samband med _utmc for å beregne hvor lenge brukere besøker våre nettsider Fjernet når nettleser lukkes
__utmc Ytelse Registrerer når en side lukkes og brukes sammen med __utmb for å måle hvor lang tid våre besøkende viser nettsidene våre Fjernet når nettleseren stenges
__utmz Ytelse Angir hvordan besøkende oppdager vårt nettsted, som for eksempel, via søkemotor, lenke fra eksternt nettsted eller via direkte inntastet webadresse. Viser også rekkefølgen av besøkte nettsider. Varer i seks måneder

Close Window

Ansvarserklæring

Gjelder fra og med 1. desember 2014, som er datoen for uttalelsen om personvern
Sist oppdatert: 1. desember 2014.

BETINGELSER

Generelle betingelser for bruk av nettsiden
VIKTIG ! Les nøye gjennom hele avtalen

WEX Europe Services Limited har en rekke datterselskap, hvorav mange går under navnene WEX Europe Services. Av praktiske hensyn og for lettvinthets skyld, anvendes på dette nettstedet de foregående betegnelsene, samt betegnelser som gruppe, selskap, vår, vi og dets som forkortelser når det henvises til bestemte datterselskaper eller grupper av datterselskaper. Forkortelser som beskriver globale eller regionale organisasjoner og globale eller regionale bransjer blir også noen ganger brukt for å gjøre det enklere. WEX Europe Services har forretningsforhold til tusenvis av kunder, leverandører, myndigheter og andre. For lettvinthets skyld blir det anvendt ord som forretningsprosjekt, samarbeidsprosjekt, partnerskap, samarbeidspartner og partner for å betegne forretningsforbindelser som innebærer felles aktiviteter og interesser, uten at disse ordene nødvendigvis representerer presise juridiske forretningsforhold.

WEX Europe Services Limited og dets datterselskaper (WEX Europe Services eller Selskapet) tilbyr deg dette nettstedet og andre relaterte eller lenkede WEX Europe Services nettsteder (Nettsted) og diverse tjenester, brukergrensesnitt og funksjonaliteter på eller via dette nettstedet (Tjenestene) under forutsetning av at du aksepterer de følgende vilkår ved bruk av nettstedet (de Generelle Vilkårene). Din bruk av nettstedet eller tjenestene innebærer at du aksepterer de Generelle Vilkårene. Når du har akseptert de Generelle Vilkårene, representerer det en bindende avtale mellom WEX Europe Services og deg som styrer din bruk av nettstedet eller tjenestene (Avtalen). Hvis du ikke er villig til å følge de Generelle Vilkårene, kan du ikke bruke dette nettstedet eller tjenestene.

1) Endringer og spesielle tilleggsbetingelser

WEX Europe Services kan endre de Generelle Vilkårene til enhver tid uten varsel. Du bør besøke nettstedet med jevne mellomrom for å være sikker på at du har fått med deg med de aller siste Generelle Vilkårene fordi det er disse som vil være bindende for deg. Din bruk av nettstedet eller tjenestene etter slike endringer innebærer at du er inneforstått med og aksepterer disse endringene.

Vi råder deg til å sjekke hver enkeltside som du besøker på nettstedet. Enkelte steder kan ha spesielle tilleggsbetingelser som gjelder for bruk eller interaksjon med dette stedet. Disse betingelsene kan også endres til enhver tid uten varsel. Din bruk av det stedet eller tjenestene innebærer at du er inneforstått med og aksepterer disse spesielle betingelsene.

2) Bruk av nettstedet

A. Nettstedssikkerhet. Det er forbudt å gjøre brudd på eller prøve å gjøre brudd på sikkerheten til nettstedet eller tjenestene. Ethvert brudd kan føre til at du blir strafferettslig eller sivilrettslig ansvarlig. Vi vil etterforske ethvert påstått brudd, og hvis vi har mistanke om det forelegger en straffbar overtredelse, vil vi samarbeide med myndighetene i deres etterforskning av forholdet. Brudd på nettstedets og tjenestenes sikkerhet omfatter, men er ikke begrenset til følgende:

B. Spamming og andre handlinger. Det er forbudt å sende likelydende, uønskede e-postmeldinger, massereklame, eller kjedebrev til en eller flere e-postgrupper (dvs. to eller flere e-postadresser samlet under en enkelt e-postadressat).

C. Krenkelse av opphavsrett. Det er ikke tillatt å bruke nettstedet eller tjenestene til å krenke personers opphavsrett, varemerker, patenter eller andre åndsverksrettigheter. Vi kan avbryte din rett til å aksessere nettstedet og tjenestene hvis vi tror at du bruker nettstedet og tjenestene på en måte som krenker opphavsretten, varemerket, patentet, eller andre åndsverksrettigheter som andre eier. Ethvert brudd på åndsverkrettigheter kan føre til at du blir rettslig pålagt å betale en erstatning til oss og til den legitime eier til disse rettighetene.

D. Andre forbudte handlinger. Når du bruker nettstedet eller tjenestene, må du ikke:

E. Innhold. Ved bruk av dette nettstedet og tjenestene må det utøves forsiktighet, sunn fornuft og godt skjønn. Du er ansvarlig for ethvert materiale som du legger ut eller overfører gjennom nettstedet eller tjenestene. Du aksepterer og garanterer at all informasjon som du legger ut på eller overfører gjennom nettstedet eller tjenestene er sann, nøyaktig, ikke villedende og at den legges ut i en god hensikt, og at du har rett til å legge ut eller overføre slik informasjon. Du er eneansvarlig for spredning av slik informasjon (inkludert, men ikke begrenset til, data, tekst, programvare, musikk, lyd, fotografier, grafer, video, meldinger eller ethvert lignende materiale), det være seg om den blir lagt ut på nettet for alle eller overført til en privat bruker.

F. Du samtykker i at bruk av enhver opplysning oppnådd via nettstedet eller tjenestene er for din egen risiko.

G. Følger av uakseptabel bruk. Ved brudd eller forsøk på brudd på denne Avtalen forbeholder vi oss retten til (men ikke plikten) etter eget forgodtbefinnende å avvise eller fjerne ethvert innhold samt å innstille eller avslutte uten varsel din adgang til nettstedet og tjenestene. Indirekte brudd eller forsøk på brudd på denne Avtalen, samt faktiske brudd og forsøk på brudd utført av tredjepart som handler på vegne av deg, vil bli oppfattet som brudd på Avtalen utført av deg. Videre er det et brudd på denne Avtalen å bruke tjenestene til andre selskaper med den hensikt å gjøre det enklere å gjennomføre aktiviteter som ville være et brudd på denne Avtalen, hvis slik bruk av tjenestene til et annet selskap med rimelighet kunne forventes å påvirke nettstedet og tjenestene på en negativ måte.

H. Ingen lisensiering. Gjennom din bruk av nettstedet eller tjenestene mottar du ingen lisens, uttrykkelig eller indirekte, til noen av patentrettighetene eller rettighetene til bedriftshemmeligheter, nå eller siden, som er eid eller kontrollert av WEX Europe Services.

I. Lenker. Du kan ikke lage lenker til dette nettstedet uten å ha fått skriftlig tillatelse til dette fra WEX Europe Services på forhånd. Du kan laste ned og printe ut en kopi av innholdet på dette nettstedet for din personlige, ikke-kommersielle bruk, eller i forbindelse med kjøp av ethvert WEX Europe Services-produkt, forutsatt at du lar alle opplysninger om opphavsrett eller varemerke være intakt og uforandret. Med mindre det er konkret angitt i denne paragrafen har du ikke lov til kopiere (enten gjennom å trykke på papir, lagre på disk, plassere på et annet nettsted, eller laste ned på annen måte), distribuere (inkludert distribusjon av kopier), kringkaste, forandre eller på noen som helst måte tukle med noen del av dette nettstedet.

3) Varemerke og opphavsrett

WEX Europe Servicesog visse andre produktmerker, varemerker og merker på tjenester er merkene til WEX Europe Services og dets datterselskaper. Alle merkene til WEX Europe Services vil ikke framkomme på dette nettstedet. Alle produktene eller tjenestene som står oppført på dette nettstedet er heller ikke tilgjengelige for salg i alle land. I noen land vil enkelte av produktene markedsføres under lokale varemerker. Merker som tilhører tredjepart kan forekomme på dette nettstedet når det refereres til disse partene eller deres produkter eller tjenester.

Brukeren kan videresende, distribuere, og/eller fotokopiere materiale som WEX Europe Services har registrert opphavsrett til og som finnes på dette nettstedet kun hvis hele den aktuelle siden eller dokumentet forblir uendret eller og komplett, inklusive all topp- og bunntekster, fotnoter, reservasjoner/fraskrivelser (disclaimer), og annen informasjon. Du har ikke anledning til å kopiere disse dokumentene over på et annet nettsted.

4) Personsvernserklæring

WEX Europe Services Limited og dets datterselskaper (“WEX Europe Services”) setter pris på din interesse i nettstedet og andre relaterte eller lenkede WEX Europe Services nettsteder. Vi synes det er viktig å opprettholde ditt personvern, og vi ønsker at du skal være kjent med vår praksis når det gjelder å samle informasjon fra besøkende til nettstedet, og hvordan vi bruker denne informasjonen. Vennligst sjekk hver del eller side på nettstedet som du besøker. Enkelte deler eller sider av nettstedet kan inneholde endringer til Personvernserklæringen som gjelder din bruk av akkurat den delen eller siden, for eksempel kan det i forbindelse med enkelte applikasjoner kreves at du gir ytterligere opplysninger.

Informasjon og bruksområder

Når noen besøker vår hjemmeside, samler våre nettservere automatisk informasjon som gjør det mulig for nettstedet å kommunisere med den besøkendes datamaskin under besøket. Vi sporer også informasjon som antall besøk på vårt nettsted, hvilke deler av vårt nettsted den besøkende velger, IP adresse (Internettadressen som er tildelt din datamaskin fra din Internett tjenesteyter) domenetype, type nettleser (dvs. Netscape eller Internet Explorer), dato og tidspunkt. Denne type informasjon bruker vi til statistikkrelaterte formål som hjelper oss med å utforme og administrere nettstedet.

Bekymringer relatert til personvernet er fokusert på personopplysninger, dvs. informasjon som kan identifisere en bestemt enkeltperson, som for eksempel navn, adresse, e-postadresser og telefonnummer. Dersom du under besøket tilpasser nettstedet til egne behov, fyller ut et bestillingsskjema, deltar i en konkurranse eller overfører annen informasjon til oss, kan du komme til å gi oss personopplysninger. Vi kan samle inn og bruke denne informasjonen til å skaffe deg produkter og tjenester, fakturere deg for produkter og tjenester du har behov for, å markedsføre produkter og tjenester som vi mener kan være av interesse for deg, eller for å kommunisere med deg med andre formål.

Når du besøker nettstedet vårt, kan du bli spurt om å tillate avlesning av stedsinformasjonen til datamaskinen eller mobilen din. Stedsinformasjonen brukes til å levere tjenestene du ber om, for eksempel hvor du finner bensinstasjoner i nærheten og hvordan du kjører dit. Stedsinformasjonen kan også brukes til å gi deg informasjon om WEX Europe Servicess produkter og tjenester, for eksempel i kombinasjon med informasjon om været der datamaskinen eller mobilen er. Hvis du ikke vil at vi skal bruke stedsinformasjon på denne måten, kan du avslå forespørselen om avlesning av stedsinformasjon. I så fall er det mulig at enkelte tjenester på nettstedet ikke kan leveres. Stedsinformasjonen din kan bli videreformidlet til tredjeparter som hjelper oss med å levere tjenester og kommunikasjon til deg gjennom nettstedet.

Som vi har forklart nedenfor i Formidling av informasjon til tredjeparter, verken distribuerer eller selger vi personopplysninger til tredjeparter i den hensikt å gjøre dem i stand til å markedsføre sine produkter og tjenester til deg. Dessuten, som forklart i seksjonen som omhandler Trekke seg ut/Modifisere informasjon, forplikter vi oss til å fjerne dine personlige opplysninger fra vår database innen rimelig tid på en slik måte at du ikke vil motta ytterligere kommunikasjon fra oss i fremtiden. Dersom du melder fra til oss om at personlige opplysninger som tidligere er meddelt vårt nettsted ikke lenger er korrekte, vil vi foreta de nødvendige korrigeringer.

Informasjon plassert på din datamaskin

Vi kan komme til å lagre noe informasjon (best kjent som “cookie”) på din datamaskin når du ser på eller besøker vårt nettsted. Denne informasjonen legger til rette for tilpasning av nettstedet til ditt bruk og sikrer at du ikke behøver å taste inn dine opplysninger hver gang du besøker det. Du kan slette eller sperre denne informasjonen fra din datamaskin dersom du ønsker det.. (Din ‘hjelp’ skjerm eller brukerhåndbok bør kunne bistå deg med dette.)

Informasjon fra barn

Nettstedet inneholder informasjon som kan være av spesiell interesse for barn, men WEX Europe Services ønsker ikke å samle personopplysninger fra eller om personer under 17 år gjennom sitt nettsted.

Hyperlenker

Dette nettstedet har lenker til nettsteder som ikke eies, kontrolleres eller vedlikeholdes av WEX Europe Services. Vi kan ikke stilles til ansvar for deres policy og praksis vedrørende personvern og vi gir ingen informasjon eller garantierklæring hva gjelder disse nettstedenes praksis hva gjelder personvern. På samme måte kan vi ikke stilles til ansvar for den policy og praksis vedrørende et nettsted som henviser til vårt nettsted ved hyperlenke. Vi anbefaler at du sjekker andre nettsteders policy og praksis vedr. personvern og kontakter operatøren dersom du er bekymret eller har spørsmål.

Formidling av informasjon til tredjeparter

Kommunikasjon via Internett og overføring av informasjon, produkter og tjenester til deg på andre måter, medfører nødvendigvis at dine personopplysninger passerer gjennom eller håndteres av tredjeparter, men WEX Europe Services verken selger eller distribuerer dine personopplysninger til tredjeparter i den hensikt å la dem markedsføre sine produkter og tjenester til deg.

Vi anvender andre selskaper og enkeltpersoner til å utføre funksjoner på våre vegne. Eksempler på dette er ekspedering av bestillinger, levering, sending av post og e-post, fjerning av gjentatt informasjon fra kundelister, analysering av data, bistand med markedsføring, betaling via kredittkort, og å yte kundeservice. De har tilgang til de personopplysninger de trenger for å utføre sin funksjon, men kan ikke bruke dem til andre formål.

Personopplysninger som er innhentet av WEX Europe Services kan overføres mellom dets ulike avdelinger og tilknyttede selskaper over hele verden, som kan innebære overføringer fra land innenfor EØS-området og til land utenfor EØS. Ved å overføre data til nettstedet, gir den besøkende sitt uttalte samtykke til disse overføringene, herunder overføring på tvers av landegrensene av data som er dekket av denne Erklæring om personvern.

Sensitiv informasjon

WEX Europe Services søker ikke sensitiv informasjon fra de som besøker vårt nettsted med mindre dette kreves etter loven, for eksempel i forbindelse med rekruttering eller ansettelser. Sensitiv informasjon omfatter en rekke typer data som gjelder: rase eller etnisk opprinnelse, politisk oppfatning, religiøs eller lignende tro, medlemskap i fagforening, fysisk eller mental helse, seksualliv eller kriminelt rulleblad. Vi foreslår at du ikke gir informasjon av denne art. Men dersom du gir slik informasjon, aksepterer WEX Europe Services ditt uttalte samtykke til å bruke de data på de måter som er beskrevet i denne Erklæring om personvern eller på de måter som er beskrevet på det punkt hvor slik informasjon er avdekket.

Trekke ut/Endre informasjon

Du kan be om fjerning av dine personopplysninger fra vår database slik at du ikke mottar fremtidig kommunikasjon ved å sende et brev eller e-post til vår Kundekontakt på de adresser som er oppgitt under Kontakte WEX Europe Servicess kundekontakt. Du kan også endre dine personopplysninger som vi har innhentet tidligere ved å sende et slikt brev eller en e-post.

Vilkår for bruk, varsel og endringer

Dersom du velger å besøke vårt nettsted, er ditt besøk og eventuelle tvister vedrørende personvern underlagt denne Erklæring om personvern og våre Generelle vilkår for bruk, herunder eventuelle begrensninger i erstatningskrav, voldgifts- og lovvalgsbestemmelser. Vi forbeholder oss retten til å endre denne erklæringen til enhver tid uten varsel.

Kontakt WEX Europe Services’ kondekontakt

Dersom du har spørsmål vedrørende denne Erklæring om personvern, den praksis som gjelder for nettstedet, eller ditt forhold til dette nettstedet, vennligst kontakt:

WEX Europe Services Limited
Attn: Legal Department
Emperor Court | Emperor Way | Crewe Business Park
Crewe | Cheshire | CW1 6BD
dataprivacy@wexeuropeservices.com

5) Ingen garanti

Dette nettstedet og tjenestene stilles til rådighet “As Is” og uten garantier av noen art, verken uttrykte eller implisitte, i den utstrekning dette tillates i henhold til gjeldende lov. WEX Europe Services fraskriver seg alle garantier, uttrykte eller implisitte, herunder, men ikke begrenset til, implisitte garantier om omsettelighet og egnethet til et konkret formål og rettsmangler. WEX Europe Services gir ingen opplysninger eller garantierklæringer om at de funksjoner eller tjenester som dette nettstedet inneholder vil være uten avbrudd eller fri for feil, at feil vil bli korrigert, eller at dette nettstedet eller den server som gjør nettstedet tilgjengelig er fri for virus eller andre skadelige komponenter. WEX Europe Services gir ingen opplysninger eller garantierklæringer vedrørende bruk av dette nettstedets innhold eller tjenester med hensyn til deres korrekthet, nøyaktighet, tilstrekkelighet, nytteverdi, rettidighet, pålitelighet eller på annen måte. Enkelte rettsstater tillater ikke fraskrivelse av implisitte garantier, derfor er det mulig at ovennevnte begrensningene og fraskrivningene ikke gjelder deg.

6) Ansvarsbegrensning

WEX Europe Services skal ikke holdes ansvarlig overfor deg eller eventuelle andre parter, for en hver skades- , straffe- eller følgeskadeserstatning som måtte oppstå som følge av bruk av eller mangel på muligheter til å bruke nettstedet, tjenestene eller innholdet på dette nettstedet eller gyldigheten av nettstedet, tjenestene eller produktene som er beskrevet på denne. Dette gjelder selv om WEX Europe Services er blitt underrettet om muligheten for slik erstatning. Gjeldende lovgivning tillater kanskje ikke begrensning eller fritak av ansvar, eller følgeskadeerstatning slik at ovennevnte begrensning eller fritak kanskje ikke vil gjelde for akkurat deg.

Skulle du være misfornøyd med en eller annen del av nettstedet eller tjenestene på denne, eller med ett eller flere av disse vilkår, vil det eneste og beste råd være å slutte med å bruke nettstedet og tjenestene.

7) Ikke-fortrolig brukermateriale

Du må ikke overføre noe som helst materiale til eller via denne nettsted som du selv betrakter å være fortrolig eller som du selv mener å ha eiendomsretten til. Ethvert materiale som du måtte overføre til eller via dette nettstedet vil vurderes som ikke-fortrolig og ikke belagt med eierrettigheter. Bortsett fra det som klart og tydelig måtte være fastlagt i WEX Europe Servicess Personvernerklæring, eller egen skriftlig avtale mellom deg selv og WEX Europe Services, gir du WEX Europe Services en ubegrenset, ugjenkallelig, global og avgiftsfri rett til å bruke, gjengi, offentlig fremvise, samt overføre og distribuere slik informasjon. Du er videre innforstått med at WEX Europe Services, uten å yte noen form for vederlag eller oppgjør til deg eller andre, har rett til å bruke alle eventuelle fremstillinger, tanker og idéer, samt all den sakkunnskap og viten som du (eller de som måtte opptre på dine vegne) overfører til eller via nettstedet.

8) Bruk av tredje parters nettsteder

Som en ekstra tjeneste, vil kanskje WEX Europe Services skaffe tilveie og tilby lenker til nettsteder som drives av tredje parter. Dersom du bestemmer deg for å gå inn på en tredje parts nettsted via en lenke skaffet tilveie på dette nettstedet, skal du være oppmerksom på at du gjør det på egen risiko. WEX Europe Services er ikke ansvarlig for eventuelle virus eller andre skadelige elementer som måtte påtreffes ved å gå inn på tredje parters nettsteder. WEX Europe Services gir ingen opplysninger eller garantierklæringer når det gjelder, og er ikke ansvarlig for slike nettsteder en måtte ha gått inn på, eller for innholdet på slike nettsteder.

9) Brukerkommunikasjonsområder

Nettstedet kan inneholde områder der brukere kommuniserer med hverandre, herunder men ikke begrenset til, oppslagstavler, kalendere, chat-områder, eller personlige websider.

WEX Europe Services har rett, men ingen plikt, til å føre kontroll med eller gå gjennom en hvilken som helst del av nettstedet eller tjenestene som tilbys, også eventuelle brukerkommunikasjons- områder. WEX Europe Services skal, imidlertid, være fritatt for ansvar når det gjelder innholdet i en hver form for kommunikasjon som måtte finne sted på disse områder.

10) Redegjørelse; Fremtidsrettede uttalelser

En del av informasjonen på dette nettstedet kan inneholde antakelser eller andre fremtidsrettede uttalelser vedrørende hendelser i fremtiden eller økonomisk resultat i fremtiden. Vi ønsker herved å gjøre deg oppmerksom på at disse uttalelser kun er spådommer og at faktiske hendelser eller resultater kan avvike ganske vesentlig fra dette. Vi vil herved få rette oppmerksomheten mot de dokumenter som selskapet fra tid til annen sender inn til Securities and Exchange Commission, nærmere bestemt, selskapets siste og nyeste Form 10-K, Form 10-Q, Form 10-Q/A. Disse dokumentene inneholder og angir viktige faktorer som kan føre til at de faktiske resultater vil avvike vesentlig fra de som finnes i våre antakelser eller fremtidsrettede uttalelser. Dette gjelder blant annet mulige svingninger i kvartalsresultater, avhengighet av ny produktutvikling, hurtige teknologiske og markedsmessige endringer, innkjøpsstrategi, produksjonsrisiko, risiko forbundet med Internett-infrastruktur, svingninger i aksjekurser, økonomisk risikostyring og fremtidig vekst gjenstand for risiko.

11) Global tilgjengelighet/kontroll med eksport og videresending

Deler av dette nettstedet og tjenestene kan være styrt og drevet av WEX Europe Services fra forskjellige kontorer rundt om i USA. WEX Europe Services gir ingen garanti for at nettstedet, tjenestene eller materiale som finnes eller er beskrevet på dette nettstedet, er høvelig/passende eller tilgjengelig for bruk på andre steder, og hvorvidt aksess til disse fra andre land der innholdet enten er ulovlig eller gjenstand for straffeforfølgelse, er forbudt. Aksess til eller bruk av nettstedet, tjenestene eller materiale tilgjengelig eller beskrevet på nettstedet av personer eller fra land som er gjenstand for sanksjoner fra USAs side, skal særlig betraktes å være forbudt.

De som går inn på nettstedet eller tjenestene gjør det av egen fri vilje og har ansvar for å rette seg etter alle gjeldende lover i USA, samt lokale lover og bestemmelser. Det er ikke tillatt å eksportere eller videresende noen av tjenestene eller noe av den informasjon og materiale som finnes eller er beskrevet på denne hjemmeside, såfremt dette ikke er i full overensstemmelse med alle gjeldende lover og bestemmelser i USA. Det er særlig forbudt å foreta eksport eller videresending til (eller til en statsborger eller borger av) et hvilket som helst land som USA måtte boikotte eller ha innført sanksjoner av varer, tjenester, teknologi fra, samt til en hver person eller enhet på U.S. Treasury Department’s liste over “Specially Designated Nationals”, U.S. Bureau of Export Administration Entity List, U.S. Bureau Export Administration Denied Persons List eller U.S. Commerce Department’s Table of Denial Orders. Enhver har i tillegg et ansvar for å rette seg etter alle lokale lover og bestemmelser i eget land som måtte ha betydning for retten til å importere, eksportere eller bruke deler av nettstedet, tjenestene, informasjon eller materiale som finnes eller er beskrevet på nettstedet.

12) Skadesløsholdelse av selskapet

Du samtykker herved i å holde WEX Europe Services Limited (herunder datterselskaper og konserntilknyttede selskap til WEX Europe Services Limited, heretter kalt “WEX Europe Services”), så vel som WEX Europe Servicess ledere, styre(medlemmer) og ansatte, skadesløs for og imot et hvert krav, fordring, grunnlag for søksmål, gjeld, skade eller ansvar, herunder rimelige advokathonorarer, i den grad et slikt søksmål bygger på, oppstår som følge av eller er forbundet med eget brudd, eller brudd begått av en annen person som gjør bruk av ditt passord eller konto, på de betingelser og vilkår som er nedfelt i denne Avtale.

14) Spesiell note for foreldre

Deler av dette nettstedet og tjenestene kan være av spesiell interesse for barn, men WEX Europe Services søker ikke, gjennom dette nettstedet, å tiltrekke seg opplysninger fra personer under 17 år.

15) Kontaktinformasjon

Skulle du ha noen spørsmål eller ting du lurer på vedrørende den online-baserte redegjørelsen for dette nettstedet, eller gjennomføringen av denne, kan du ta kontakt med oss på følgende adresse:

WEX Europe Services Limited
Attn: Legal Department
Emperor Court | Emperor Way | Crewe Business Park
Crewe | Cheshire | CW1 6BD
dataprivacy@wexeuropeservices.com

Ingenting i teksten ovenfor tilsidesetter det faktum at Esso Norge AS er en egen juridisk person. Forhold som blir omtalt, innebærer ikke nødvendigvis et rapporteringsforhold mellom selskapene, men heller at Esso Norge AS får veiledning og tjenester fra andre selskaper innen konsernet. Til tross for at morselskapets betraktninger kommer frem i teksten, står Esso Norge AS ansvarlig for sine handlinger.

Close Window

Website Terms of Use

Effective Date of Terms and Conditions: 1 December 2014
Last Updated: 1 December 2014.

GENERAL TERMS OF USE
IMPORTANT! READ THIS ENTIRE AGREEMENT CAREFULLY

Nothing in this material is intended to override the corporate separateness of local entities. Working relationships discussed in this material do not necessarily represent a reporting connection, but may reflect a functional guidance, stewardship, or service relationship. Where shareholder consideration of a local entity matter is contemplated by this material, responsibility for action remains with the local entity.

WEX Europe Services Limited has numerous affiliates, many with names that include WEX Europe Services and WEX. For convenience and simplicity in this Site, those terms and the terms corporation, company, our, we and its are sometimes used as abbreviated references to specific affiliates or affiliate groups. Abbreviated references describing global or regional operational organisations and global or regional business lines are also sometimes used for convenience and simplicity. Similarly, WEX Europe Services has business relationships with thousands of customers, suppliers, governments, and others. For convenience and simplicity, words like venture, joint venture, partnership, co-venturer, and partner are used in their ordinary senses to indicate business relationships involving common activities and interests, and those words may or may not indicate precise legal relationships.

WEX Europe Services Limited and its affiliated companies (WEX Europe Services or Company) provide this website and other related or linked WEX Europe Services sites (Site) and certain services, interfaces and functionality on or via this Site (the Services) to you subject to your agreement to comply with the following terms of use (the General Terms). Your use of this Site or the Services will constitute your acceptance of the General Terms. Once accepted, the General Terms will constitute a binding agreement between WEX Europe Services and you governing your use of the Site or Services (the Agreement). If you are not willing to abide by the General Terms, do not use this Site or the Services.

Please refer to section 4) for details of the principal company in the United Kingdom.

1) Changes and Special Additional Terms and Conditions
WEX Europe Services may revise the General Terms at any time without notice. You should revisit this Site periodically to make sure you are aware of the most recent General Terms because they will be binding on you. Your use of the Site or Services after such changes constitutes your agreement to such changes.

You are advised to check each page you visit on the Site. Some locations may have special additional terms and conditions that apply to use of or interaction with that location. These terms and conditions may also be changed at any time without notice. Your use of that location constitutes your acceptance of those special additional terms and conditions.

2) Use of the Site
A. Site Security. You are prohibited from violating, or attempting to violate, the security of the Site or Services. Any such violations may result in criminal and civil liabilities to you. We will investigate any alleged violations, and, if a criminal violation is suspected, we will cooperate with law enforcement agencies in their investigations. Violations of the security of the Site and Services include, without limitation, the following:

B. “Spam” and Similar Actions. You are prohibited from transmitting the same or similar unsolicited e-mail messages, bulk commercial advertising, or chain letters to one or more e-mail groups (which are two or more e-mail addresses aggregated as a single e-mail addressee.
C. Infringement. You are prohibited from using the Site or Services to infringe on any person’s copyright, trademark, patent or other intellectual property rights. We may terminate your right to access the Site and Services if we believe you are using the Site and Services in a manner that infringes the copyright, trademark, patent or other intellectual property rights of another. You may be ordered by a court to pay money damages to us and to the rightful owner of any intellectual property rights you violate.

D. Other Prohibited Actions. In using the Site or Services, you must not:

E. Your Content. You must exercise caution, good sense and proper judgement in using the Site and Services. You are responsible for any material you place on or transmit to or through the Site or Services. You agree, represent and warrant that any information you post to or transmit through the Site or Services is truthful, accurate, not misleading and offered in good faith, and that you have the right to post or transmit such information. Such information (including without limitation, data, text, software, music, sound, photographs, graphics, video, messages or any other materials whatsoever), whether publicly posted or privately transmitted, is your sole responsibility.

F. You agree that use of any information obtained via the Site or Services is at your own risk.

G. Consequences of Unacceptable Use. We reserve the right (but not the obligation) in our sole discretion to refuse or delete any of your content as well as suspend or terminate without notice your access to the Site and Services upon a violation or attempted violation of this Agreement. Indirect or attempted violations of this Agreement, and actual or attempted violations by a third party acting on your behalf, shall be deemed violations by you of this Agreement. Furthermore, it is a violation of this Agreement to use the services of another company for the purpose of facilitating any of the activities which violate this Agreement if such use of another company’s service could reasonably be expected to adversely affect the Site and Services in any manner.

H. No Licensing. By your use of the Site or the Services you receive no license, express or implied, under any patent rights or trade secret rights now or hereafter, owned, controlled or possessed by WEX Europe Services.

I. Linking. You may not link to this site, other than to the home page, without prior written permission from WEX Europe Services. You may download and print one copy of content on this Site for your personal non-commercial use, or in connection with your purchase of any WEX Europe Services products, provided that you leave any copyright or trademark information intact and unchanged. Other than as specifically set out in this paragraph you may not copy (whether by printing off on to paper, storing on disk, placing on another site, downloading in any other way), distribute (including distributing copies), broadcast, alter or tamper with in any way any portion of this Site.

3) Trademark and Copyright Policy
WEX Europe Services, WEX and ESSO, and certain other brands, trademarks and services marks are marks of WEX Europe Services and its affiliates or its Licensors. Not all marks of WEX Europe Services will appear on this Site and not all products or services listed on this Site are available for sale in every country. Some products or services may be marketed under local trademarks in specific countries. Marks of third parties may appear on this Site when referring to those entities or their products or services.

The user may forward, distribute, and/or photocopy copyrighted materials of WEX Europe Services (or which are licensed to WEX Europe Services) located on this Site only if the entire relevant page or document is unaltered and complete, including all of their headers, footers, disclaimers, and other information. You may not copy these documents to a website.

4) Principal Company in the United Kingdom
WEX Europe Services (UK) Limited
Registered in England & Wales, Number: 08903805
Registered Office: Emperor Court, Emperor Way, Crewe Business Park Crewe, Cheshire, CW1 6BD.

5) Privacy Policy

6) No Warranty
This Site and Services are provided “As Is” and without warranties of any kind, whether express or implied, to the fullest extent permissible pursuant to applicable law, WEX Europe Services disclaims all warranties, express or implied, including, but not limited to, implied warranties of merchantability and fitness for a particular purpose and non-infringement. WEX Europe Services does not represent or warrant that the functions or Services contained in the Site will be uninterrupted or error-free, that defects will be corrected, or that this Site or the server that makes the Site available are free of viruses or other harmful components. WEX Europe Services does not make any warranties or representations regarding the use of contents of this Site or Services in terms of their correctness, accuracy, adequacy, usefulness, timeliness, reliability or otherwise. Some jurisdictions do not allow exclusion of implied warranties, so the above limitations and exclusions may not apply to you.

7) Limitation of Liability
WEX Europe Services shall not be liable to you or any other party for any compensatory, punitive, special or consequential damages that result from the use of, or the inability to use, the Site, the Services or the contents on this Site or the performance of the Site, Services or products described on this Site, even if WEX Europe Services has been advised of the possibility of such damages. Applicable law may not allow the limitation or exclusion of liability or incidental or consequential damages, so the above limitation or exclusion may not apply to you.

If you are dissatisfied with any portion of the Site or the Services or with any of these terms, your sole and exclusive remedy is to discontinue using the Site and the Services.

8) Non-Confidentiality of User Materials
You are not to transmit any material to or through this Site that you consider to be confidential or proprietary. Any material which you transmit to or through this Site will be considered non-confidential and non-proprietary. Except as expressly provided in WEX Europe Services’s Privacy Policy or separate written agreement between you and WEX Europe Services, you give WEX Europe Services an unrestricted, irrevocable, worldwide, royalty-free license to use, reproduce, display, publicly perform, transmit and distribute such information. You further agree that WEX Europe Services has the right to use, without any payment or accounting to you or others, any concepts, know-how or ideas which you (and those who act on your behalf) transmit to or through the Site.

9) Use of Third Party Websites and Sharing Tools
As a convenience, WEX Europe Services may provide links to websites operated by third parties. WEX Europe Services may also provide sharing tools that allow social web linking, bookmarking, rating, recommending, emailing, instant messaging, and posting to blogs.  Following the links or using the sharing tools will take you to third party websites, which WEX Europe Services does not own, control, or maintain.  If you decide to access a third party’s website through a link or a sharing tool provided by this Site, you do this at your sole risk. WEX Europe Services is not responsible for any viruses or other malware or damaging elements encountered in a third party website. WEX Europe Services does not control any third party websites, and makes no warranty or representation regarding, and is not responsible for, any third party websites or the content of such websites.  Inclusion of links or sharing tools to third party sites is not an endorsement of the content of such sites.  Different terms and conditions may apply to your use of such third party sites and the sharing tools and you are advised to review such terms and conditions prior to usage.  Further, the providers of such third party sites and the sharing tools may have privacy policies and practices that are different from our Privacy Statement. You are advised to check the privacy policies and practices of such providers and contact the operator if you have any concerns or questions.

10) User Communications Areas
The Site may contain areas where users communicate with each other, including but not limited to bulletin boards, calendars, chat areas, or personal web pages.

WEX Europe Services has the right but not the obligation to monitor or review any part of the Site or the Services including the user communication areas. However, WEX Europe Services shall have no liability related to the content of any communications made in these areas.

11) Global Availability/Export Controls
Portions of this Site and Services may be controlled and operated by WEX Europe Services from various offices in the United States. WEX Europe Services makes no representation that the Site, Services or materials accessed or described on the Site are appropriate or available for use in other locations, and access to them from other countries where their contents are illegal or penalized is prohibited. Access to or use of the Site, Services or materials accessed on or described on the Site by persons or from countries who are sanctioned by the United States is specifically prohibited.

Those who access the Sites or Services do so on their own and are responsible for compliance with all applicable US and local laws. You may not export or re-export any Services, information or materials accessed on or described on this Site except in full compliance with all United State laws and regulations. In particular, you may not export or re-export into (or to a national or resident of) any country to which the United States embargoes or sanctions goods, services or technology, to any person or entity on the U.S. Treasury Department’s List of Specially Designated Nationals, the U.S. Bureau of Export Administration Entity List, the U.S. Bureau of Export Administration Denied Persons List or the U.S. Commerce Department’s Table of Denial Orders. In addition, you are responsible for complying with any local laws in your country which may impact your right to import, export or use the Site, Services, information, or materials accessed or described on the Site.

12) Indemnity of Company
You agree to indemnify, hold harmless, and defend WEX Europe Services Limited (including subsidiaries and affiliates of WEX Europe Services Limited, hereinafter “WEX Europe Services”) as well as WEX Europe Services’ officers, directors and employees, from and against any claim, demand, cause of action, debt, loss or liability, including reasonable attorneys’ fees, to the extent that such action is based upon, arises out of, or relates to your violation, or violation by any other person using your password or account, of the terms and conditions of this Agreement.

13) Applicable Law and Dispute Resolution
This Agreement shall be governed by the laws of England and Wales, you and WEX Europe Services designate the courts of England and Wales, for the exclusive resolution of that dispute and submit to the jurisdiction of that court..

14) Special Note for Parents
Portions of this Site and Services may be of special interest to children but WEX Europe Services does not seek through this Site to gather personal information from persons under the age of 18.

15) How to Contact Us
If you have any questions or concerns about the online policy for this Site or its implementation you may contact us at:

Attention: Customer Services
WEX Europe Services Limited
Emperor Court
Emperor Way
Crewe Business Park
Crewe
Cheshire, CW1 6BD

If any provision of these terms shall be unlawful, void or, for any reason, unenforceable, then those provisions shall be deemed severable and shall not affect the validity and enforceability or legality of the remaining provisions.

Close Window